loading...

Melyik a legjobb matrac a párok számára?

3 minutes, 51 seconds Read

Melyik a legjobb matrac a párok számára?

Az ágyunk megosztása a partnerünkkel nagyon jó tud lenni, amikor összebújunk, filmet nézünk vagy csak éppen egy esős  „szomorú” nap van, és fel sem akarunk kelni. Viszont mikor az alvásról van szó  akkor ez lehet hogy felettébb kellemetlen. A tökéletes fekvőfelület megtalálása az ilyen esetekre is nagyon fontos.  Mivel jelen helyzetben már annyi fajta  kapható memóriahabostól a rúgósakig  és annyi leírás hogy mit is vegyünk, hogy már a mi fejünkbe kellene nagyobb memória,  hogy mindezt megjegyezzük de a helyett hogy úgy járnánk, mint a Gombóc Artúr és mindent „megkóstolnánk”,  nézzük is meg  hogy mi is a javallott választás a párok számára. Így a memóriánk és a testi energiánk is fontosabb dolgokra lesz használható.

Amikor választunk, van egy pár tulajdonság, amit érdemes figyelembe venni.

Mozgás továbbítás

Lehet, hogy a párunknak és nekünk más a munkahelyi beosztásunk van, vagy csak a nagy Ő éppenséggel nagyon sokat forgolódik álmában. Mindegy is melyik az ok annyi biztos, hogy nem szeretnénk minden ilyen alkalommal felébredni. Éppen ezért törekedni kell, hogy  olyant válasszunk, ami a legkevesebb mozgásenergiát továbbítja a partnerünk és az ágy felé. Erre az egyik legalkalmasabb a memóriahabos matrac. Mivel a hab elnyeli a mozgásenergiát. Ilyet itt nálunk a webáruházban is találtok mint például a LINK.

Alátámasztás és keménység

Ha az alátámasztásról és keménységről beszélünk, ami a párokat illeti, a több az jobb. Míg a szóló megoldásoknál is, itt is a legelső a gerinc természetes pozíciójában tartása de nagyon fontos még hogy minél nagyobb a matracra nehezedő súly, annál jobb és keményebb alátámasztásra lesz szükségünk. Ha egy gyenge minőségű túl olcsó matracon fekszünk a párunkkal, akkor a kettőnk közül a könnyebbik a nehezebb felé fog sodródni álmában és ezzel zavarhatjátok egymást, így hát ne érjük be fél megoldással  és ne a legolcsóbbat vegyük meg ha tehetjük, fektessünk az egészségünkbe.  Erre is az egyik legjobb megoldás a memóriahabos matrac. Mivel a rajta fekvőt kellemesen körülöleli, ezzel csökkenti az éjszakai mozgás mértékét, továbbá a memória funkciói miatt mindkét  használóját megfelelően fogja tartani függetlenül a testformától és az alvási  szokásoktól.

Fontos figyelembe venni

• Alkalmazkodó legyen és igazodjon a testünkhöz. 

• Ha tehetjük, kettő darab és kétoldalast vegyünk, hogy mindenki a számára megfelelő alátámasztást kapja.

Ami a keménységet illeti, jó esetben, ha kettő külön darabot veszünk, akkor érdemes mindenkinek a saját szája íze szerintit választani. Ami pedig a kétoldalast illeti, gondoljunk csak bele, hogy idővel esetleg változnak az adottságaink vagy alvási szokásaink. Ilyenkor kimondottan jó és hosszútávon olcsóbb megoldás a két oldal és két a keménység. Ezzel olyan lesz a matracunk, mint egy verseskötet, mind a két oldalán más-más mélységű és erősségű költeménnyel.  Itt is a memóriahabos az egyik legjobb választás mert sok árban és keménységben kapható. Így nem kell sok erőt és energiát befektetni, ahhoz hogy megtaláljuk a megfelelőt. Nem utolsó szempont az sem, hogy sokszor olcsóbbak is mint a hasonló tulajdonságokkal rendelkező  de más technológiával gyártott társaik. Ha esetleg összebújva alszunk, akkor érdemes egy fedőmatracon is elgondolkodni, ha  zavarna minket  az a terület ahol a kettő  összeér. Nálunk megtalálod mind a két megoldást, vehettek kettő külön darabot és egy nagyot is, no meg fedőmatracot is. 

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

X