Akció!

Favourite Nova

78.880 Ft163.840 Ft

Favourite Nova Orthopeic Táskarugós matrac

 

 

A TED képviseli a TED Bed Collection kedvenc nova ortopéd matracát.

Ez a matrac 100 pontot kapott, melyet az LGA Laboratories garantál. Ez egy teljesen praktikus és kényelmes modell a matracok ezen osztályában.
Ez az első matrac, amely rendelkezik az i-springs intelligens technológiájával. Több mint 500 többzsebes rugó négyzetméterenként. válaszoljon minden mozgalomra, anélkül, hogy átadná a többi Ennek az egyedülálló matracnak a kiváló minőségű memóriarétege, amely a luxus antisztatikus kezelésű TED Balance textilbe illeszkedik, további kényelmet és lágyságot biztosít az egész testnek. A TED Balance szövet kiváló minőségű  pamut és poliészter szálakat tartalmaz. A Favorite Nova ortopéd matrac szélsőséges szellőztetése képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és biztosítja az optimális testhőmérsékletet.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

 

Összehasonlít
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Ez a matrac 100 pontot kapott, melyet az LGA Laboratories garantál. Ez egy teljesen praktikus és kényelmes modell a matracok ezen osztályában.
Ez az első matrac, amely rendelkezik az i-springs intelligens technológiájával. Több mint 500 többzsebes rugó négyzetméterenként. válaszoljon minden mozgalomra, anélkül, hogy átadná a többi Ennek az egyedülálló matracnak a kiváló minőségű memóriarétege, amely a luxus antisztatikus kezelésű TED Balance textilbe illeszkedik, további kényelmet és lágyságot biztosít az egész testnek. A TED Balance szövet kiváló , pamut és poliészter szálakat tartalmaz. A Favorite Nova ortopéd matrac szélsőséges szellőztetése képes megakadályozni a mikroorganizmusok növekedését és biztosítja az optimális testhőmérsékletet.

 

Méret 80×200 cm, 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm
Matrac magasság 20 cm
Maximális terhelhetőség 120 kg
Konfort Közepesen kemény
Huzat anyaga  pamut, poliészter szál Csomagolás
Matrac alapanyaga Memory Foam, PU foam Rugótest
Rugótest i-Spring Super Confort
Garancia: 10 év
Matracainknál a méret tűréshatár:: +-1 cm!
Minőségi tanusítvány OEKO – TEX ISO1 00   LGA Laboratories: 100/100 pont
Pictogram

 

További információk

Méret

90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm

Magasság

20 cm

Keménység

Súlykorlát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Favourite Nova” értékelése elsőként
X

Opciók választása